Toata legislatia medicala in vigoare, ordonata logic si simplu de cautat - Noutati legislative, Proiecte de acte normative, Acte cu aplicabilitate in practica medicala - Newsletter GRATUIT cu cele mai noi aparitii legislative din domeniul sanatatii - Un site util oricarui doctor

AFISARE ACTE

Ordin 892 / 2008
Ordin CNAS nr. 892
pentru modificarea si completarea Ordinului presedintelui CNAS nr. 23/22.01.2007
IMPORTANT !!!

Pentru a putea vizualiza si descarca acest act normativ (precum si pentru a putea vedea numarul si data Monitorului Oficial in care a fost publicat, data intrarii lui in vigoare, etc.) este necesar sa va inscrieti pe site-ul legislatie-medicala.ro si sa platiti doar 9,99 lei / luna.

In schimbul a doar 9,99 lei / luna, aveti acces la toata legislatia medicala in vigoare. Daca va abonati pentru 6 luni aveti cadou o reducere de 8,25% (doar 54,99 lei pentru 6 luni in loc de 59,94 lei). Daca va abonati pentru 12 luni aveti cadou o reducere de 16,6% (doar 99,99 lei pentru un an intreg in loc de 119,88 lei).

Iar daca veti avea curiozitatea sa impartiti 99,99 la 12 luni, veti descoperi ca abonatii care achita suma anuala, platesc doar 8,33 lei / luna. Stati! Opriti-va 1 minut din citit si ganditi-va cate lucruri inutile cumparam intr-o luna cu 8 lei si 33 de bani. Si atunci...???

In plus, abonamentul de 12 luni beneficiaza de consultanta juridica in domeniul legislatiei medicale inclusa in pretul abonamentului.

Nu va mai povestim chestii de genul: "daca gasiti in alta parte mai ieftin ..... ", pentru ca n-o sa gasiti!

Abonament cu plata, cont existent

Daca sunteti abonat cu plata la zi, va rugam sa va inscrieti cu datele pe care deja le aveti.

Nume  Parola

Abonament cu plata, cont nou

Aceasta sectiune se adreseaza doar celor care doresc sa se aboneze pentru a putea vizualiza si descarca - cu numai 9,99 lei pe luna - textul integral al actelor normative.

Cei care nu doresc sa se aboneze contracost pentru a vizualiza si descarca textul actelor normative, ci doresc exclusiv primirea Newsletter-ului gratuit, sunt rugati sa completeze doar datele din sectiunea aflata in partea dreapta a paginii, sectiune numita "Informare gratuita / Newsletter".

Pentru inscriere in vederea obtinerii statutului de abonat (pentru numai 9,99 lei pe luna) va rugam sa dati clic AICI

Begher Dorin-Florian - Cabinet de Avocat va ofera consultanta juridica in domeniul legislatiei medicale (pentru abonamentele de 12 luni consultanta este inclusa in pretul abonamentului).
Cu doar 9,99 lei pe luna
(iar dacă vă abonaţi pe 12 luni, suma devine doar 8,33 lei pe luna)
puteţi avea acces la textele integrale ale legilor din domeniul sănătăţii şi puteţi beneficia de consultanţă juridică în domeniul legislaţiei medicale.

Chiar credeţi că nu merită ?????
© BEGHER DORIN-FLORIAN - Cabinet de Avocat 2009 - 2018
Home   |   Contact                  Termeni si conditii